Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 29.01.2024 16:41
Кількість переглядів: 57

Чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради, у ході якого розглянули ряд питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Членами виконавчого комітету заслухано звіт поліцейського офіцера громади Руслана Вікторовича Вороніна за 6 місяців роботи у 2023 році. Поліцейський офіцер громади прозвітував про забезпечення охорони громадського порядку та безпеки, надання допомоги жителям громади з різних питань, просвітницьку роботу в навчальних закладах громади та контроль умов проживання в сім’ях, котрі опинилися в складних життєвих обставинах. Селищний голова Віталій Береза подякував поліцейському офіцеру за його роботу та відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків.

Про відзначення Дня пам’яті Героїв Крут присутнім розповів Євгеній Омельченко. Він зосередив основні акценти свого виступу на передумовах, перебігу основних подій на полі битви, а також фактах про подальше життя наших земляків, котрі брали участь у бою під Крутами.

Далі в ході розгляду питань порядку денного члени виконавчого комітету підтримали:

  • рішення про організацію харчування окремих категорій учнів (вихованців) в закладах освіти селищної ради за рахунок коштів місцевого бюджету та про тимчасову зміну освітнього процесу в Млинківському ліцеї.
  • рішення стосовно надання дозволу та відмови на видалення зелених насаджень;
  • рішення, що стосувалися захисту прав дітей;
  • надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування та матеріальної допомоги на лікування пораненим військовослужбовцям;
  • питання функціонування комунальної сфери.

Після засідання виконавчого комітету з метою вшанування наших земляків, які відали своє життя за рідну землю та її майбутнє, членами виконавчого комітету було покладено квіти до меморіальних плит загиблих в російсько-українській війні.

Пам’ятаймо про подвиг Героїв Крут!

Вічна пам'ять усім полеглим у боротьбі за вільну Україну!

Чергове засідання виконавчого комітетуЧергове засідання виконавчого комітетуЧергове засідання виконавчого комітетуПокладення квітів до меморіальних плит загиблих в російсько-українській війні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень