Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Найкраще у 2023 році в ЦНАП

Дата: 22.01.2024 14:22
Кількість переглядів: 42

Найкраще у 2023 році в ЦНАП

Одним із вагомих факторів, які визначають рівень забезпечення державою належних умов життя своїх громадян, є якість надання адміністративних послуг.

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) — це місце, куди ми приходимо, щоб отримати послуги органів влади та місцевого самоврядування. Саме у ЦНАП надається більшість послуг, які супроводжують людину від народження і до смерті.

Так, з 1 червня 2023 року на адміністратора ЦНАП нашої громади покладено обов’язки з державної реєстрації актів цивільного стану: народження, шлюбу та смерті.

Сьогодні хочемо поінформувати Вас про державну реєстрацію народження.

До селищної ради за період з 1 червня 2023 року по 31 грудня 2023 року з питань державної реєстрації народження звернулося 45 родин👨‍👩‍👧‍👦. А саме, зареєстровано 45 народжень немовлят👶: 19 дівчаток 👧 та 26 хлопчиків🧒.

✅ Зокрема, найпоширенішими іменами при державній реєстрації народження стали такі: Рената, Уляна, Богдан, Михайло.

✅ Водночас батьки давали дітям рідковживані та стародавні імена, такі як Сімєон, Давід, Віджай, Марат, Тарас, Дем’ян, Зоряна.

👉Ім’я дитини визначається за згодою батьків новонародженого, як це визначено статтею 146 Сімейного кодексу України. Дитині можна дати не більше 2 імен, якщо інше не випливає зі звичаю національної меншини, до якої належать мати і (або) батько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень