Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Спортивний рік розпочався

Дата: 22.01.2024 14:15
Кількість переглядів: 20

Спортивний рік розпочався

Спортивний рік на території громади розпочався 20 січня у с. Млинок традиційним щорічним волейбольним турніром серед чоловіків на приз пам’яті Олександра Жуя. Це вже в шістнадцяте поспіль проводяться ці спортивні змагання. Цього разу, як і минулого року, у турнірі взяло участь шість команд: з Успенки, Онуфріївки, Павлиша, Камбурліївки, Млинка та волейбольна команда поліцейських.

Як завжди, перед початком турніру відбулось урочисте його відкриття, яке розпочалося з Державного Гімну України. Потім Онуфріївський селищний голова Віталій Береза, який постійно відвідує ці змагання, запропонував всім присутнім вшанувати пам’ять загиблих захисників України у російсько-українській війні хвилиною мовчання. Віталій Миколайович побажав волейболістам гарної гри та подякував українським Збройним Силам за те, що дають нам можливість проводити подібні змагання.

Виступила і мама трагічно загиблого 12 січня 2008 року сина Олександра Надія Іванівна, яка, як і її син гарно грали у волейбол. Вона любить цей вид спорту. Надія Іванівна подякувала командам, що приїхали в черговий раз зіграти у цьому турнірі. Також на запрошення Надії Іванівни було відвідано могилу її сина та покладено до надгробного пам’ятника живі квіти.

А в цей час розпочалися самі змагання. Команди були поділені на дві групи. До першої увійшли волейболісти з Успенки, Онуфріївки та команда поліцейських. У другій групі грали спортсмени з Камбурліївки, Павлиша та господарі майданчика.

Волейбольні поєдинки на цьому турнірі завжди проходять в запеклій спортивній боротьбі. Дуже напружені та цікаві ігри у групах відбулись між командами Онуфріївки та поліцейськими, Камбурліївки та Млинка, Успенки та Онуфріївки, Успенки та поліцейськими. До речі, за успенську команду грало три жінки. Переможці груп, а ними, як і минулого року, стали волейболісти з Онуфріївки та Млинка, які зіграли у фіналі.

Але перед цим у боротьбі за третє місце між собою зіграли камбурліївські спортсмени та команда поліцейських. У трьох партіях перемогу здобули камбурліївці. Рахунок партій: 13:15, 15:4, 15:12.

Переможець фінальної гри (за рішенням суддівської колегії команди грали до 25 очок) між господарями майданчика та онуфріївськими волейболістами теж виявився у трьох партіях. У першій перемогу здобули молоді онуфріївські волейболісти з рахунком 25:23. Другу млинчани виграли з рахунком 25:18. У вирішальній третій партії, яка гралась до 15 – ти очок, більш мотивовані та налаштовані на перемогу місцеві волейболісти перемогли онуфріївчан з рахунком 15:6.

Таким чином, за підсумками турніру – перше місце у млинківських волейболістів, друге – за онуфріївськими волейболістами, на третьому місці – камбурліївці. Було визначено трьох кращих гравців турніру. Ними стали: Микола Шевченко (Млинок), Артем Кадюк (Камбурліївка), Костяниин Глинянчук (Онуфріївка). Перехідний кубок, грамоти, подяки та спеціальні призи командам вручала мама Олександра Жуя Надія Іванівна.

По завершенні волейбольного турніру відбувся поминальний обід з нагоди трагічно загиблого 16 років потому Олександра Жуя.

Спортивний рік розпочавсяСпортивний рік розпочавсяСпортивний рік розпочавсяСпортивний рік розпочавсяСпортивний рік розпочавсяСпортивний рік розпочавсяСпортивний рік розпочався Спортивний рік розпочався


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень