Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Профілактичний рейд «Діти вулиці», «Підліток»

Дата: 18.01.2024 11:05
Кількість переглядів: 39

Служби у справах дітей інформує

16 січня 2024 року, працівниками служби у справах дітей Онуфріївської селищної ради, селищним центром соціальних служб спільно з працівниками поліції проведено профілактичний рейд «Діти вулиці», «Підліток» на території Онуфріївської громади, зокрема, у селах Млинок, Успенка, Куцеволівка та Деріївка, з метою підтримки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та захисту прав дітей у таких сім’ях, запобігання їх бездоглядності і безпритульності.

Під час заходу обстежено 11 сімей, у яких виховується 23 дитини, які перебувають на обліку та контролі Служби у справах дітей. З батьками дітей проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, щодо дотримання безпечного поводження під час обігріву будинків пічним опаленням та електрообігрівачами.

Служба у справах дітей селищної ради звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за неналежне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень