Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новорічне привітання Онуфріївського селищного голови Віталія Берези

Дата: 31.12.2023 13:45
Кількість переглядів: 71

Новорічне привітання Онуфріївського селищного голови Віталія Берези

Дорогі жителі Онуфріївської громади!

Завершується непростий для українців, для нашої громади, та загалом для всього світу 2023 рік. Ворог продовжує працювати на варварську ідею знищення всього українського. Цей рік був сповнений війни, болю, непоправних втрат та сліз. Але в той же час - повний міцності і непохитної віри в Перемогу.

За цей рік ми відточили навики роботи в умовах війни; виконували нові завдання, які ставив перед громадою час; втілювали у життя програми з розвитку громади, успішно закривали потреби освітнього, медичного, культурного, економічного, соціального та інших секторів; активно волонтерили. В 2023 році Онуфріївська селищна рада передала на допомогу Збройним Силам України рекордну суму коштів в розмірі близько 39 мільйонів гривень.

Низький уклін та безмежна повага нашим захисникам і захисницям, завдяки яким ми маємо змогу зустрічати новий 2024 рік з нашими родинами, у свої домівках! Дякую усім, хто без втоми тримає тил! Слава і вічна памʼять тим, хто поклав життя за свободу України!

За останні роки ми по-справжньому переосмислили наші цінності, прагнення і бажання. Тепер, без перебільшень, можемо сказати що для щастя нам потрібне лише мирне небо і право жити на своїй, Богом даній землі. А все інше відходить на далекий другий план.

Тому сьогодні, вітаючи всіх Вас з прийдешнім Новим 2024 роком, бажаю, щоб для всіх він став Роком Перемоги, і не тільки у війні над агресором, а перемоги добра над злом у всіх справах.

Бажаю кожному мешканцю нашої громади міцного здоровʼя, родинного затишку, благополуччя, віри у краще та найзаповітніше - щоб якнайскоріше повернувся мир у рідну Україну.

Для героїв, які зі зброєю в руках боронять наш спокій, просимо у Бога опіки, нехай новий рік додасть вам сил та надії, а ми старатимемось вам допомагати не покладаючи рук!

З Новим 2024 роком, друзі!

Слава Україні! Слава ЗСУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень