Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Різдвяний турнір з міні-футболу серед дітей

Дата: 25.12.2023 14:32
Кількість переглядів: 38

Різдвяний турнір з міні-футболу серед дітей

23 грудня у селищному спортивному залі в Онуфріївці відбувся Різдвяний турнір з міні-футболу серед дітей 2012 р. н. та молодші. У турнірі взяло участь чотири дитячі команди – «Мрія» (Онуфріївка), «Колос» (Павлиш), «Граніт» (Деріївка) та «Темп» (Камбурліївка). На відкритті турніру юних футболістів привітав селищний голова Віталій Береза.

Потім розпочалися футбольні змагання, які проходили за коловою системою у відповідності до Положення про турнір. Кожна команда зіграла з кожною командою-учасницею. Поєдинки, як і завжди, проходили в напруженій спортивній боротьбі. Особливо запам’яталися два: «Граніт» (Деріївка) - «Темп» (Камбурліївка) та «Мрія» (Онуфріївка) – «Граніт» (Деріївка). Обидва поєдинки завершилися з однаковим результатом – 1:1.

Гаряче підтримували юні футболісти камбурліївського «Темпу» своїх однолітків з онуфріївської «Мрії», які намагалися вирвати перемогу у «Граніту». Результати цих двох ігор по суті і вплинули на розподіл місць у турнірі. Решта поєдинків завершилася так: «Мрія» (Онуфріївка) - «Колос» (Павлиш) – 3:1, «Темп» (Камбурліївка) - «Мрія» (Онуфріївка) - 2:0, «Темп» (Камбурліївка) - «Колос» (Павлиш) - 8:0, «Граніт» (Деріївка) - «Колос» (Павлиш) - 6:1.

За підсумками змагань переможцями Різдвяного турніру стали юні футболісти камбурліївського «Темпу», які набрали сім очок, на другому місці – «Граніт» з п’ятьма очками, на третьому онуфріївська «Мрія», яка набрала чотири очки і четверті - павлиські футболісти.

Перехідний Кубок, медалі, дипломи переможцю та призерам вручив селищний голова Віталій Береза. Юні павлиські футболісти отримали подяку за активну участь у футбольному турнірі.

Цими змаганнями і завершився насичений спортивний рік на території громади.

Різдвяний турнір з міні-футболу серед дітейРіздвяний турнір з міні-футболу серед дітейРіздвяний турнір з міні-футболу серед дітейРіздвяний турнір з міні-футболу серед дітейРіздвяний турнір з міні-футболу серед дітейРіздвяний турнір з міні-футболу серед дітейРіздвяний турнір з міні-футболу серед дітейРіздвяний турнір з міні-футболу серед дітей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень