Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Тридцята позачергова сесія Онуфріївської селищної ради

Дата: 21.12.2023 16:51
Кількість переглядів: 64

Тридцята позачергова сесія Онуфріївської селищної ради

Відбулась тридцята позачергова сесія селищної ради. В роботі сесії взяли участь 20 депутатів селищної ради.

Перед початком засідання сесії депутат селищної ради Сергій Пугач звернувся до депутатського корпусу та закликав до взаєморозуміння, взаємоповаги та співпраці між фракціями. Потрібно навчитися домовлятися між собою та рухатися в одному напрямку, взаємно посилюючи один одного, єднатися задля спільної роботи на Перемогу та розвитку нашої громади – зазначив Сергій Іванович. Також запропонував розглянути можливість трансляції засідань сесій селищної ради в режимі онлайн, з метою прозорості прийняття рішень селищною радою. Селищний голова Віталій Береза та депутатський корпус підтримали дану пропозицію.

Депутат селищної ради Сорока Руслана внесла пропозицію направити від депутатів звернення до Міністерства інфраструктури України та ТОВ «Кременчуцьке «АТП -15307» про не закриття міжобласного маршруту загального користування «Кременчук – Успенка», який має вагоме значення для жителів нашої громади.

Ще з однією пропозицією виступив депутат селищної ради Демчук Олесь, який запропонував звернутися до відповідних органів з метою перевірки законності вирубки лісу на території Онуфріївської громади.

Також на сесії було розглянуто наступні питання порядку денного:

1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року № 24 «Про затвердження програми соціально-економічного розвитку Онуфріївської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки».

2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2022 року №4142 «Про бюджет Онуфріївської селищної територіальної громади на 2023 рік».

Терміновість та необхідність прийняття даних рішень пов’язано з виконанням завдань національного спротиву заходів правового режиму воєнного стану та підтримки обороноздатності держави.

Дякуємо депутатам за їх оперативність та злагоджену роботу!

Тридцята позачергова сесія Онуфріївської селищної радиТридцята позачергова сесія Онуфріївської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень