Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Відбулася чергова сесія селищної ради, прийнято бюджет Онуфріївської селищної територіальної громади на 2024 рік

Дата: 19.12.2023 16:27
Кількість переглядів: 145

Відбулася чергова сесія селищної ради

19 грудня 2023 року під головуванням селищного голови Віталія Берези відбулася двадцять дев’ята сесія Онуфріївської селищної ради восьмого скликання. Розпочалося сесійне засідання хвилиною мовчання, присутні вшанували пам'ять загиблих захисників України, які відділи своє життя, відстоюючи її суверенітет та територіальну цілісність.

В роботі сесії взяли участь 20 депутатів селищної ради. Перед початком роботи засідання сесії депутатів з наступаючими новорічними святами привітав жіночий вокальний колектив «Лілея» Онуфріївського базового будинку культури, побажавши всім міцного здоров’я та миру. Депутатський корпус та присутні подякували за привітання та віддячили колективу невеликим гонораром, який ними був переданий «Спілці учасників російсько-української війни «Побратим:+» (голова Сергій Ламаш). Донати склали 5000,00 грн та будуть передані головою спілки на потреби наших земляків військовослужбовців.

На сесії було розглянуто ряд питань. Найцікавішим для депутатів стало питання про встановлення умов праці селищному голові, секретарю селищної ради, першому заступнику та заступникам селищного голови. Перед початком розгляду питань порядку денного сесії голова селищної ради Віталій Береза виніс пропозицію про розмежування даного питання на два окремих, тобто окремо розглянути умови оплати праці селищному голові та секретарю і заступникам. Під час розгляду питання про умови оплати праці селищному голові, голова особисто відмовився від виплат йому премій та надбавок. Питання щодо умов оплати праці секретаря селищної ради та заступників не було прийнято та планується розглянути на позачерговій сесії. Додатково інформуємо, що кожен заступник згідно свої функціональних обов’язків здійснює керівництво та відповідає за роботу окремих відділів. Відповідно, якщо за результатами роботи окремого відділу приймається рішення щодо преміювання спеціалістів та начальника відділу, то відбувається преміювання і заступника, який відповідає за даний відділ, адже це є командною роботою. Для прикладу ставка головного спеціаліста відділу становить 5200,00 грн, начальника відділу 7000,00 грн, а заступника 12000,00 грн. З врахуванням доплат до окладу ( ранг + стаж) без премії на надбавок за мінусом податків головний спеціаліст на руки отримує 5400,00 грн, начальник відділу 6400,00 грн, а заступник 10948,00 грн. Крім того премія виплачується за результатами роботи і не щомісячно.

Всі інші питання обговорено та прийнято, а саме:

1. Про бюджет Онуфріївської селищної територіальної громади на 2024 рік.

2. Про внесення змін до комплексної Програми соціальної підтримки учасників АТО (ООС), Захисників та захисниць України, членів їх сімей, сімей загиблих учасників АТО (ООС) Захисників та захисниць України, учасників бойових дій на території інших держав та осіб з інвалідністю внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаних з перебуванням у цих державах та вшанування пам’яті загиблих на 2022-2025 роки.

3. Про затвердження комплексної програми соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей на 2024-2026 роки, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

4. Про затвердження Програми організації фінансування громадських робіт на 2024 рік.

5. Про затвердження програми допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді, організації приписки допризовної дільниці, призову громадян України на строкову військову службу та виконання заходів з мобілізації «Призовник» на 2024 рік.

6. Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату Онуфріївської селищної ради та її виконавчого комітету , інших виконавчих органів влади.

7. Земельні питання.

8. Різне.

Дякуємо депутатському корпусу за конструктивну роботу у 2023 році!

Відбулася чергова сесія селищної радиВідбулася чергова сесія селищної радиВідбулася чергова сесія селищної радиВідбулася чергова сесія селищної радиВідбулася чергова сесія селищної радиВідбулася чергова сесія селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень