Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Сьогодні минає рік з дня загибелі нашого захисника

Дата: 15.12.2023 11:21
Кількість переглядів: 58

Кашуба Роман Олександрович

Сьогодні минає рік з дня загибелі нашого захисника – Кашуби Романа Олександровича, патріота своєї держави. Біль від втрати близької людини не має виміру часу, але добрі спомини про нього – назавжди в серцях…

Народився Роман Олександрович 16 квітня 1981 року в місті Луганськ в сім’ї військових.

У 1988 році пішов у перший клас середньої школи в місті Щастя Луганської області. Здобувши середню освіту, вступив у професійно-технічне училище № 50 м. Щастя. У 1999 році отримав професію електрогазозварювальника.

На початку 2000 року переїхав на постійне місце проживання в село Млинок Олександрійського району Кіровоградської області.

У травні 2004 року був призваний на строкову службу до лав Збройних сил України, яку проходив у Кропивницькому у підрозділі повітряно-десантних військ.

Після демобілізації з армії в жовтні 2005 року розпочав трудову діяльність на Крюківському вагонному заводі за спеціальністю. Зустрів своє кохання - майбутню цивільну дружину Раїсу Іванівну.

Свою трудову діяльність продовжив, працюючи на Кременчуцькому сталеливарному заводі, у Власівці на приватному підприємстві «Віктор і К».

25 жовтня 2022 року Роман Кашуба був мобілізований до лав Збройних сил України.

Вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину Герой загинув 15 грудня поблизу села Червонопопівка Сєвєродонецького району Луганської області.Тіло Романа Олександровича було віддано землі 15 травня 2023 року. Похований воїн в селі Млинок.

Завжди усміхнений, добродушний, товариський - таким Романа Олександровича будуть пам’ятати рідні, близькі, друзі, односельці.

Подвиг кожного нашого захисника не можна оцінити, так само, як і не можна висловити біль втрати рідних. Молимося за порятунок душі кожного з наших загиблих воїнів, віримо в нашу перемогу і дякуємо нашим Героям за найміцніший небесний щит, який вони тримають над нами…

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким нашого захисника, який героїчно боронив Україну.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ, ЇХ ПАМ’ЯТАЮТЬ ВІЧНО…

Свічка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень