Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Перехідний Кубок здобули млинчани

Дата: 11.12.2023 14:06
Кількість переглядів: 38

Перехідний Кубок здобули млинчани

У суботу, 9 грудня, у селищному спортивному залі в Онуфріївці відбувся турнір з волейболу серед чоловіків на приз памяті Миколи Онопи. Лише три команди брало участь цього разу у розіграші щорічного призу. Це волейболісти з Млинка, Павлиша та Онуфріївки. Нагадаємо, що Микола Савелійович Онопа – це Герой Другої Світової війни. Уродженець Василівки. На запрошення організаторів змагань на турнірі був присутній син Героя – Володимир.

На відкритті турніру директор КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Голобородько привітав учасників змагань та коротко розповів про Миколу Савелійовича Онопу. Було вшановано пам’ять загиблих воїнів у війні з російськими загарбниками хвилиною мовчання. Потім самі змагання.

У першій грі млинчанські волейболісти легко переграли павлишан у двох партіях. У другій грі теж саме зробили онуфріївські спортсмени – перемогли павлишан теж у двох партіях.

Вирішальна гра відбулась між млин чанами та господарями майданчика. Перша партія йшла очко в очко майже до її завершення. І все ж онуфріївські волейболісти перемогли млинчан з рахунком 25:22. Друга партія теж була запеклою, не дивлячись на те, що у складі волейбольної команди гостей грало дві жінки. У підсумку волейболісти з Млинка вирвали перемогу у другій партії з рахунком 28:26. Все повинно було вирішитися у третій партії, яка за Положенням гралася до 15-ти очок.

У третій партії більш зібраніші гості на чолі зі своїм капітаном Юрієм Чубаровим вирвали перемогу з рахунком 16:14, а з нею і перехідний Кубок.

Нагороди переможцям і призерам вручали Онуфріївський селищний голова Віталій Береза та син Миколи Онопи – Володимир.

Від спонсора волейбольного турніру ФГ «Агролан – К» (керівник Аліна Береза) Володимиру Миколайовичу Онопі було вручено фінансову підтримку.

КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» висловлює вдячність старості села Василівки Олександру Кривошлику за надання допомоги щодо підвезення на турнір Володимира Онопи, який мешкає в селі Шевченка.

Перехідний Кубок здобули млинчани Перехідний Кубок здобули млинчаниПерехідний Кубок здобули млинчаниПерехідний Кубок здобули млинчани Перехідний Кубок здобули млинчани Перехідний Кубок здобули млинчани Перехідний Кубок здобули млинчани


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень