Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Розпочав функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування

Дата: 08.12.2023 11:27
Кількість переглядів: 53

Місто Добра

Шановні мешканці громади!

Повідомляємо, що з 20 листопада 2023 року на території центру «Місто Добра» м. Чернівці, вул. Річна, 10 розпочав функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування. Всі послуги в реабілітаційному центрі та хоспісі надаватимуться безкоштовно.

Послугами центру можуть скористатися діти з інвалідністю, а саме діти, які мають порушення рухових функцій і потребують цілодобового догляду. За необхідності Місто Добра забезпечить транспортування дітей з інших областей України, проживання родини в центрі із забезпеченням всіх побутових потреб та допоможе вирішити інші супутні питання.

Для уточнення інформації або додаткових питань звертайтеся за адресою: сел. Онуфріївка, вул. Центральна, 11, адмінбудинок селищної ради, III поверх. ліве крило, Онуфріївський селищний центр соціальних служб. Телефон для довідок: 096 761 08 56.

Місто Добра


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень