Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

В Міжнародний День волонтера селищний голова Віталій Береза привітав благодійників нашої громади

Дата: 05.12.2023 14:29
Кількість переглядів: 61

Міжнародний День волонтера

Сьогодні, в Міжнародний День волонтера селищний голова Віталій Береза привітав благодійників нашої громади, людей, які допомагають за покликом душі, забезпечуючи надійний тил та підтримку військовим, переселенцям та вразливим верствам населення.

У нашій громаді є багато волонтерів, які присвячують свій час і зусилля, щоб підтримати тих, хто цього потребує: військові, внутрішньо-переміщенні особи, літні люди, діти, малозабезпечені та хворі мешканці. Також волонтери підтримують та допомагають реалізовувати місцеві проекти та ініціативи, проводити соціальні заходи, благодійні акції. Ваша праця у такий складний час – безцінна.

За активну громадську позицію, патріотизм, самовідданість, організацію надання волонтерської допомоги, постійну підтримку Збройних Сил України захисникам, територіальну оборону і внутрішньо-переміщенних осіб селищний голова вручив обласні та селищні подяки волонтерам Онуфріївщини. Вразив виступ молодих волонтерів кавер-групи «Є-ноти» із с. Успенка, які за допомогою творчості часто влаштовують благодійні виступи та збирають кошти на ЗСУ. І сьогодні, прямо в залі, вони зібрали не тільки бурхливі оплески, а й кошти, які будуть передані захисникам.

Дякуємо кожному, хто прагне допомагати. Ваша енергія, відданість та самопожертва змінюють нашу громаду на краще. Цими вчинками ви наближаємо нашу Перемогу!

Міжнародний День волонтераМіжнародний День волонтераМіжнародний День волонтераМіжнародний День волонтераМіжнародний День волонтераМіжнародний День волонтераМіжнародний День волонтера Міжнародний День волонтера


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень