Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Кожен робить свій невеликий внесок у Перемогу України

Дата: 05.12.2023 08:12
Кількість переглядів: 43

Кожен робить свій невеликий внесок у Перемогу України

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну наш народ об'єднався, щоб допомагати нашим захисникам. Кожен робить свій невеликий внесок у Перемогу України.

Не залишилися осторонь і студенти «Університету третього віку», що діє при територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Онуфріївської селищної ради, які не тільки навчаються та відпочивають, а й допомагають нашим мужнім воїнам хто чим може. Протягом року наші працівники та підопічні збирали та передавали волонтерами продукти харчування, речі першої необхідності, кошти, адже ми живемо в дуже важкий час і теж робимо все можливе, щоб долучатися до наближення нашої Перемоги.

Тож за тиждень, що передує відзначенню Дня Збройних Сил України, уже традиційно, працівники, підопічні територіального центру та небайдужі громадяни нашої громади активно та з ентузіазмом приймали участь у плетінні маскувальних сіток, виготовленні окопних свічок, в’язанні та пошиттю теплих шкарпеток, а хто мав бажання приносив теплі куплені шкарпетки, щоб теж бути учасником спільної справи.

У нас одна мета - допомогти нашим воїнам, підтримати їх бойовий дух, показати, що ми єднаємося і наближаємо нашу Перемогу разом з ними. Хай наші маскувальні сітки їх захищають, а свічки і панчохи зігрівають в холодні зимові дні.

Разом ми сильні, і ми обов'язково переможемо!

Кожен робить свій невеликий внесок у Перемогу УкраїниКожен робить свій невеликий внесок у Перемогу УкраїниКожен робить свій невеликий внесок у Перемогу УкраїниКожен робить свій невеликий внесок у Перемогу УкраїниКожен робить свій невеликий внесок у Перемогу УкраїниКожен робить свій невеликий внесок у Перемогу УкраїниКожен робить свій невеликий внесок у Перемогу УкраїниКожен робить свій невеликий внесок у Перемогу України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень