Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Проведення електронного аукціону без умов з продажу об’єкта малої приватизації - окремого майна - будівлі А, кр - адмінбудівлі площею 58,8 кв.м; Б - гаража площею 106,7 кв.м

Дата: 01.12.2023 08:41
Кількість переглядів: 41

Проведення електронного аукціону

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях повідомляє, що відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» (із змінами), Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.20і8 №432 (із змінами), Регіональним відділенням в електронній торговій системі «Рrоzоrrо.Продажі» оголошено проведення електронного аукціону без умов з продажу об’єкта малої приватизації - окремого майна - будівлі А, кр - адмінбудівлі площею 58,8 кв. м; Б - гаража площею 106,7 кв. м; І - вимощення, за адресою: Кіровоградська обл., Новоукраїнський р-н, м. Новомиргород, вул. Миколи Зерова, 39/48, що знаходиться на балансі Новоукраїнської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код за СДРПОУ 00700080), який відбудеться 15.12.2023. Стартова ціна на аукціоні 54 219,53 грн (без урахування ПДВ).

Детальна інформація про зазначений вище електронний аукціон доступна на офіційному вебсайті Фонду державного майна України, в електронній торговій системі «Ргогогго.Продажі» та порталі https://privatization.gov.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень