Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Nails-індустрія у Кропивницькому набирає оборотів завдяки «єРоботі»

Дата: 21.11.2023 09:26
Кількість переглядів: 24

Nails-індустрія у Кропивницькому набирає оборотів завдяки «єРоботі»

«TO_nails_studio» – це сучасний кабінет манікюру, педикюру та подології у Кропивницькому. Його засновниця – підприємиця Тетяна Орлова.

Пропрацювавши у сфері нігтьового сервісу уже понад сім років, Тетяна ділитися своїми знаннями та досвідом із майбутніми працівниками. А це – розширення бізнесу.

Для реалізації задуманих планів необхідно залучати чималі кошти. Від своїх знайомих підприємців, які вже вибороли грант, жінка дізналася про урядову програму «Власна справа» із надання мікрогрантів.

«Не вагалась ні хвилини, взялася вивчати її умови й перейшла до складання бізнес-плану. Досвід відкриття салону вже мала, а тому була впевнена, що знання тонкощів із започаткування бізнесу, бездоганна репутація у банку допоможуть мені здобути перемогу», – розповідає Тетяна Орлова. Так і сталося: жінка упевнено пройшла усі етапи програми та отримала схвальне рішення.

До своєї роботи грантерка долучила двох майстринь з манікюру, які надаватимуть різноманітні послуги з догляду за стопами, руками та нігтями. Жінка переконана, що сьогодні чимало людей розуміють, що усі процедури по догляду за своїм тілом потрібно робити не лише заради краси, а й, в першу чергу, задля здоров'я та культури догляду за своїм організмом. Тож справі бути. А за грантові кошти фопівчиня придбає дороговартісне обладнання, за допомогою якого можна кваліфіковано та якісно виконувати процедури.

«Війна змінила нас усіх, змінила наше ставлення до багатьох речей, але головне, що ці страшні події навчили нас бути сильними та згуртованими. Чи було мені страшно продовжувати бізнес? Так, але завдяки підтримці держави я відчула, що я не одна у цій країні!», – зазначає Тетяна Павлівна.

З умовами надання гранту пропонуємо ознайомитись тут. Подати заявку на отримання гранту можна на порталі ДІЯ. Потребуєте консультації? Звертайтеся до фахівців Кіровоградського обласного центру зайнятості за номером телефону +38 (093) 478 70 81 або пишіть нам у Telegram.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень