Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Урочистості до Дня сільгоспвиробників

Дата: 17.11.2023 16:10
Кількість переглядів: 62

Урочистості до Дня сільгоспвиробників

Напередодні Дня працівників сільського господарства у сесійній залі Онуфріївської селищної ради відбувся святковий захід.

На початку заходу хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих захисників в російсько-українській війні. Подякував ЗСУ за те, що ми сьогодні мали змогу зібратися та відзначити цей день та привітав всіх працівників такої важливої для нас сільськогосподарської галузі, побажавши миру, міцного здоров’я, терпіння, витривалості у складній, але такій необхідній праці, а також подякував за те, що вони ніколи не стоять осторонь, надаючи допомогу ЗСУ, підтримуючи внутрішньо-переміщенних осіб, за те, що беруть активну участь у житті громади.

Нехай рідна Онуфріївщина процвітає, а наша земля нагороджує своїми щедрими врожаями. Нехай цей день буде сповнений радості, гордості та надії. Дякуємо вам за відданість своїй справі, за ваші зусилля, енергію, наполегливість та впевненість! Хай успіх завжди супроводжує вас на шляху нових досягнень!. За досягнення було відзначено працівників сільського господарства, які отримали грамоти, подяки та подарунки.

Творчі привітання прозвучали від артистів Онуфріївського базового будинку культури та Зибківського базового будинку культури.

Поки наші захисники боронять українську землю, наш аграрний фронт виробляє все те, що необхідно для людей, для армії, для всіх нас. Зі святом вас, дорогі сільгоспвиробники!

КРОКУЄМО ДО ПЕРЕМОГИ РАЗОМ!

Урочистості до Дня сільгоспвиробниківФото без опису Фото без опису Урочистості до Дня сільгоспвиробниківУрочистості до Дня сільгоспвиробниківУрочистості до Дня сільгоспвиробниківУрочистості до Дня сільгоспвиробниківУрочистості до Дня сільгоспвиробниківУрочистості до Дня сільгоспвиробниківУрочистості до Дня сільгоспвиробниківУрочистості до Дня сільгоспвиробниківУрочистості до Дня сільгоспвиробниківУрочистості до Дня сільгоспвиробниківУрочистості до Дня сільгоспвиробниківУрочистості до Дня сільгоспвиробників


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень