Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Павлиші відбулась зустріч з ветеранською спільнотою

Дата: 14.11.2023 18:35
Кількість переглядів: 58

У Павлиші відбулась зустріч з ветеранською спільнотою

14 листопада, у Павлиші, за участю першого заступника голови Онуфріївської селищної ради Володимира Гамери, депутата селищної ради Любові Богдан, депутата селищної ради, редактора газети «Придніпров’я» Руслани Сороки, старости селища Павлиш Юрія Кушніра та голови ветеранської організації Світлани Роботи відбулась зустріч з ветеранською спільнотою Павлиша. Представники влади відзвітували за виконану роботу за 2023 рік, яка стосується важливих сфер соціально-економічного життя у Павлиші. Зокрема, це сфери освіти, медицини, комунальне забезпечення, тощо. Присутні задавали питання, на які мали змогу почути вечерпну відповідь.

Володимир Гамера зазначив, що одним з аспектів розвитку у населенному пункті Павлиш є медицина, тому зараз багато зусиль йде на проведення робіт з реконструкції для відкриття стаціонарного відділення на базі Павлиської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Також незабаром планується відкриття поліцейської станції. Крім того, на сесії селищної ради було прийнято рішення про передачу екскаватора у Павлиш для оперативного вирішення комунальних питань селища. На території Павлиського ліцею імені В.О. Сухомлинського проводяться роботи з будівництва укриття, ремонтуються дороги, здійснюються роботи з водовідведення, тощо. Перший заступник наголосив, що всі галузі наразі охоплені підтримкою з боку влади.

Відзвітували і депутати селищної ради, повідомивши про активну роботу з громадянами з метою вирішення їх нагальних питань. Зокрема йшла мова, що за рахунок депутатської фракції «Слуга народу» у Павлиші проводилися зелені толоки, благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, дитячо-оздоровчі заходи, підтримка ВПО, тощо. Окрім цього, ведеться постійна робота та підтримка сімей загиблих та зниклих безвісти військовослужбовців. Також було відновлено сполучення автобусного маршруту «Онуфріївка-Павлівка» і «Василівка-Онуфріївка».

Наприкінці зустрічі, представники влади подякували всім присутнім за активність та закликали об’єднуватися і співпрацювати разом, щоб кожен робив свій внесок у розвиток громади та Перемогу.

У Павлиші відбулась зустріч з ветеранською спільнотоюУ Павлиші відбулась зустріч з ветеранською спільнотою


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень