Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

«АвтоКрАЗ» запрошує на роботу: іногороднім надається гуртожиток та високооплачувана робота

Дата: 10.11.2023 11:44
Кількість переглядів: 33

«АвтоКрАЗ» запрошує на роботу

Перебуваєте у пошук роботи та готові змінити місце проживання? Сьогодні Приватне акціонерне товариство «АвтоКрАЗ» терміново потребує фахівців для укомплектування вакансій.

Наразі є потреба у таких фахівцях: монтажник санітарно-технічних систем i устаткування, налагоджувальник автоматичних ліній i агрегатних верстатів, налагоджувальник холодно-штампувального устаткування, токар, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсар-ремонтник, слюсар-інструментальник, слюсар з механоскладальних робіт, маляр.

Роботодавець має власну навчальну базу для професійного навчання та підвищення кваліфікації. Іногороднім  надається  гуртожиток та можлива організація проїзду до місця роботи.

Підприємство підтримує гендерну та вікову рівність, тому розгляне всіх кандидатів, які зацікавлені у постійній та високооплачуваній роботі.

Нагадаємо. ПРАТ «АвтоКрАЗ» – єдиний виробник в Україні великовантажних автомобілів, що має замкнутий технологічний цикл виробництва. Підприємство виробляє широку гаму вантажних автомобілів та запасних частин до них, а також причепи та напівпричепи. у м. Кременчук Полтавської області

Зацікавились пропозицією? Звертайтеся за номером телефону +38 (093) 006 24 00 або до фахівців Кременчуцької філії Полтавського обласного центру зайнятості (0536) 75 88 24. 

Хочете дізнатись про інші вакансії, що  актуальні на Кіровоградщині та в інших регіонах України? Пропонуємо переглянути:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень