Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2023 14:42
Кількість переглядів: 65

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Ваша праця є надзвичайно важливою для збереження, просування та відтворення народних традицій та мистецтва. Ви творите красу, надихаєте нас своїми витворами і вкладаєте свою душу у кожний створений вами образ і виступ. Ваші вміння, таланти та жага до творчості роблять нас багатшими, дають змогу глибше відчути і зрозуміти нашу культуру і народні традиції.

Ви не лише прекрасні професіонали, а й знаючі умільці, які вміють передавати свої знання та навички наступному поколінню. Ви виховуєте нові таланти, допомагаєте їм розвиватися і реалізовувати свої мрії. Ваш внесок у розвиток мистецтва є безцінним, а ваша плідна праця буде жити вічно в серцях майбутніх поколінь.

Нехай ваша творча енергія ніколи не згасає, а ваші ідеї завжди будуть креативними та неповторними. Бажаємо вам великих здобутків, натхнення, успіхів у вашій чудовій справі. Хай кожен день вашої праці буде наповнений радістю, задоволенням і творчим задумом.

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва секретар Онуфріївської селищної ради Любов Богдан, керуюча справами виконавчого комітету Оксана Скриль і начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Світлана Балим привітали працівників цієї сфери у громаді, вручивши також грамоти і подяки.

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтваВсеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтваВсеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень