Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рік тому загинув наш земляк, наш захисик

Дата: 08.11.2023 08:33
Кількість переглядів: 87

ХОМЕНКО ДМИТРО ВОЛОДИМИРОВИЧ

Рік тому загинув наш земляк, наш захисик - ХОМЕНКО ДМИТРО ВОЛОДИМИРОВИЧ, який віддав своє життя за Батьківщину. Не передати біль, який відчувають батьки від втрати сина… жодні слова не здатні втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі у всіх, хто його знав. Але ми завжди будемо пам’ятати про Героя …

Народився Дмитро в Онуфріївці 3 жовтня 1983 року. Навчався в місцевій школі, після її закінчення вступив до Дніпродзержинського професійно-технічного училища №22. Здобув професію електрогазозварника, з 2004 року працював за спеціальністю на Крюківському вагонобудівному заводі.

Боронити територіальну цілісність та незалежність України Дмитро пішов по мобілізації 30 червня 2022 року.

А в листопаді стрілець-зенітник 2 зенітного ракетного відділення зенітного ракетно-артилерійського взводу роти охорони батальйону логістики Хоменко Дмитро Володимирович загинув від ран в результаті артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини в районі бойових дій біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області.

Дмитро Володимирович був добрим, життєрадісним, працьовитим, завжди готовим допомогти усім, нічого не вимагаючи натомість. Люблячий син і брат. Справжній патріот України - таким він назавжди залишиться у наших серцях.

Схиляємо голови перед відвагою, стійкістю та патріотичністю воїна, який вірив у перемогу до останнього подиху і пожертвував своїм життям заради світлого майбутнього України.

У Дмитра Хоменка залишилися батьки, син Денис, брат Ярослав та сестра Олена.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ, ЇХ ПАМ’ЯТАЮТЬ ВІЧНО!

Вічна пам'ять


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень