Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Із болем в серці згадуємо про нашого захисника, який рік тому загинув за наше з вами мирне небо

Дата: 07.11.2023 19:44
Кількість переглядів: 65

СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ РУДНИЦЬКИЙ

Сьогодні із болем в серці згадуємо про нашого захисника, який рік тому загинув за наше з вами мирне небо. Це СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ РУДНИЦЬКИЙ – щира і чуйна людина, справжній патріот своєї країни, який захищав нашу державу ще з часів АТО. Біль не має виміру часу, але пам’ять про Героїв не згасне ніколи.

Сергій Рудницький народився 2 січня 1978 року в Онуфріївці, де й пройшло його дитинство. У 1993 році після закінчення Онуфріївської загальноосвітньої школи вступив до Бобринецького сільськогосподарського технікуму імені В.Порика. Навчався у Харківському національному аграрному університеті ім. В.В. Докучаєва на факультеті захисту рослин.

У 2014-му році розпочав службу у добровольчому батальйоні патрульної служби поліції особливого призначення “Кіровоград”. На початку 2015 року був призваний по мобілізації в ЗСУ та в складі 90-го окремого аеромобільного батальйону 81 окремої аеромобільної бригади десантно-штурмових військ став на захист України в зоні АТО. Був навідником, командиром відділення аеромобільного десантного взводу. Сергій Миколайович зі зброєю в руках, мужньо боронив рідну землю від ненависного окупанта. У 2016 році отримав поранення, але продовжив службу за контрактом.

Сергій Рудницький був нагороджений відзнакою Президента України “За участь в АТО” та грамотою до неї. Указом Президента України від 5 квітня 2022 року нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Жорстокі бої на Луганщині… Сергій Рудницький разом із побратимами мужньо несли свою бойову варту. Та під час чергового артилерійського обстрілу ворога він отримав поранення, не сумісні з життям. Згасла зірка воїна-Захисника.

У Сергія залишились два сини Едуард та Тимофійко, дружина, батьки.

Низько схиляємо голови в пошані перед відважністю, стійкістю і патріотизмом нашого Героя й висловлюємо глибоке співчуття рідним воїна.

Пам'ятаємо кожного загиблого за Українц

Вічна пам’ять! Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас із небес!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень