Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

В Онуфріївській лікарні встановлюють кисневу станцію

Дата: 01.11.2023 10:02
Кількість переглядів: 192

В Онуфріївській лікарні встановлюють кисневу станцію

Одне із першочергових завдань у громаді – це здоров’я її жителів.

З метою піклування про здоров’я жителів громади, враховуючи клопотання КНП «Онуфріївська ЦРЛ», було прийнято рішення щодо виділення коштів на встановлення кисневої станції, за проектом – «Реконструкція існуючої системи медичного газопостачання та встановлення станції медичного газопостачання в контейнері». Дане питання перебувало на порядку денному ще з 2021 року. Тепер безперебійною подачею кисню буде забезпечена 21 точка виведення кисню в палати інфекційного відділення, палати інтенсивної терапії та операційного блоку. Киснева станція виробляє, концентрує та подає кисень від повітря до ліжка хворого. Все, що треба – це електропостачання. Але якщо його раптом не стане, передбачена робота на балонах.

Встановлення кисневої станції тепер відповідає вимогам НСЗУ щодо забезпечення надання хірургічної допомоги населенню та безперебійної наявності кисню у медичному закладі. Також на даний час лікарня отримала три апарати ШВЛ, які працюють саме від системи централізованого постачання кисню. Станом на сьогодні тривають роботи по її встановленню, кошти для реалізації даного проекту було виділено з бюджету селищної територіальної громади.

Адміністрація КНП «Онуфріївська ЦРЛ» на чолі з Лідією Олександрівною Іванченко та усім лікарським складом висловлює велику вдячність керівнику селищної ради Віталію Березі та усьому депутатському корпусу за підтримку даного питання та розуміюче ставлення щодо необхідності такої станції в Онуфріївській лікарні.

В Онуфріївській лікарні встановлюють кисневу станціюВ Онуфріївській лікарні встановлюють кисневу станціюВ Онуфріївській лікарні встановлюють кисневу станцію


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень