Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Положення та склад комітету

Дата: 05.10.2023 13:26
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Фото без опису
ОНУФРІЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА 
КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ
 

від 15 лютого 2021 року № 25-р

 

Про створення селищного комітету
доступності осіб з інвалідністю та
інших маломобільних груп населення
до об’єктів соціальної та
інженерно-транспортної інфраструктури

 

Відповідно до ст. 32 та ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Типового положення про комітети забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури», затвердженого наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України, Міністерства праці та соціальної політики України від 08 вересня 2006 р. №300/339, Указу Президента України від 18 лютого2007р. №1228/2007 «Про додаткові невідкладні заходи щодо створення сприятливих умов для осіб з обмеженими фізичними можливостями» та враховуючи соціальну значимість вирішення проблеми щодо створення безперешкодного доступу осіб з інвалідністю до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

1. Створити селищний комітет доступності осіб з  інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при виконавчому комітеті Онуфріївської селищної ради та затвердити:

1) Положення про комітет доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при виконавчому комітеті Онуфріївської селищної ради (Додаток 1).

2) Склад комітету доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при виконавчому комітеті Онуфріївської селищної ради (Додаток 2).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови Калантаєвську Світлану

 

Селищний голова Віталій БЕРЕЗА

Додатки:
  Додаток 1 Додаток 2

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень