Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

1 жовтня у День захисників і захисниць України відбулось відкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громади

Дата: 01.10.2023 10:39
Кількість переглядів: 94

відкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громади

Розпочався захід із загальнонаціональної хвилини мовчання о 9:00 годині ранку. Зі словами вшанування пам’яті полеглих воїнів звернулася до присутніх керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Оксана Скриль.

Назавжди закарбувати в історії пам’ять про захисників – це найменше, що ми всі можемо зробити. Воїни стояли на смерть за кожного з нас, за те, щоб прийдешнє покоління мало гідне майбутнє у незалежній країні.

Герої не вмирають! Не вмирає пам’ять про них, яку ми маємо плекати із вдячністю за можливість жити. Пам’ять народу — це те, що забезпечує його єдність. Це зв’язок із тими, хто вже не зможе побачити нашу Перемогу. Своїми грудьми вони закрили країну від ворожого вогню і наш обов’язок перед ними – зробити все, аби ці жертви не були марними.

Велика вдячність батькам, які виховали вірних та мужніх синів і доньок своєї країни. Висловлюємо щирі співчуття та низько вклоняємось родинам загиблих захисників.

Почесне право відкрити меморіальні плити нашим воїнам-захисникам було надано вихованцям військово-патріотичного спортивного клубу «Саланг».

Вшанували пам’ять захисників покладанням живих квітів.

Слава кожному, хто віддав своє життя за незалежність України! Кожен – навіки в строю!

Дякуємо нашим захисникам і захисницям, які наразі продовжують захищати нашу державу!

відкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громадивідкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громадивідкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громадивідкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громадивідкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громадивідкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громади відкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громадивідкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громадивідкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громади відкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громадивідкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громадивідкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громадивідкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громади відкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громадивідкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громадивідкриття меморіальних плит загиблим воїнам Онуфріївської громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень