Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

День людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколиками

Дата: 29.09.2023 18:08
Кількість переглядів: 57

День людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколиками

Вже стало доброю традицією 1 жовтня відзначати Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана. Напередодні цього свята 29 вересня 2023 року на виконання програми «Турбота – Хліб» 421 пенсіонер, що перебуває на обліку у відділенні соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Онуфріївської селищної ради, отримав в подарунок до цього чудового дня хлібобулочну продукцію виробництва ФОП Солодова Л.В. м.Світловодськ на загальну суму 19,8 тис.грн.

До щирих привітань долучилися селищний голова Віталій Береза, перший заступник голови Володимир Гамера та заступник селищного голови Світлана Калантаєвська, які побажали усім підопічним територіального центру здоров’я, миру та великої віри в Перемогу. Соціальні робітники установи разом зі старостами, їх представниками від населених пунктів Онуфріївської громади завітали цього теплого осіннього дня на гостину до своїх підопічних, поздоровили їх зі святом та вручили солодкі гостинці.

Заступник селищного голови Світлана Калантаєвська, завідувач відділення соціальної допомоги вдома Тетяна Церпіш та соціальний працівник Марина Литвиненко відвідали на дому підопічних селища Онуфріївка та від імені селищного голови Віталія Берези й від себе особисто привітали з наступаючим Днем людей похилого віку та Днем ветерана, побажали міцного здоров’я, миру та благополуччя і пригостили святковою випічкою.

Директор територіального центру Наталя Данилів та колектив установи щиро дякують очільнику громади Віталію Миколайовичу за постійну підтримку громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, які проживають на території нашої громади, та турботу в цей важкий для кожного українця час. Бажаємо кожному українцю ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ, МИРУ та злагоди.

День людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколикамиДень людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколикамиДень людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколикамиДень людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколикамиДень людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколикамиДень людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколиками День людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколикамиДень людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколикамиДень людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколикамиДень людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколиками День людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколикамиДень людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколикамиДень людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколиками День людей похилого віку та День ветерана зі смачними смаколиками


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень