Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Селищний голова Віталій Береза напередодні Дня працівників освіти відвідав благодійний концерт та привітав педагогічну спільноту

Дата: 28.09.2023 18:16
Кількість переглядів: 51

Благодійний концерт  напередодні Дня працівників освіти

Селищний голова Віталій Береза напередодні Дня працівників освіти відвідав благодійний концерт, який відбувся сьогодні в Онуфріївському базовому будинку культури. Привітав педагогічну спільноту та вручив нагороди працівникам освіти нашої громади. Також подякував усім освітянам за мудрість, терпіння, душевне тепло, яке вони з такою жагою віддають дітям, адже вчитель – це творець нації. Вдячний педагогічним працівникам, які прибули до нашої громади з різних куточків України і тим самим довели, що вони є міцна та непереможна спільнота.

В цей нелегкий для українців час вкотре хочеться належно оцінити та відмітити роботу педагогічних працівників закладів освіти Онуфріївської територіальної громади. День працівників освіти – це ще один привід наголосити на тому, що кожен з Вас не залишився осторонь. Ви організовували благодійні заходи, донатили, всебічно підтримували і підтримуєте наших Захисників та займалися і займаєтесь волонтерством.

Ще раз вітаю, шановні освітяни громади! Нехай ваш професійний шлях буде осяяний успіхами та вдячністю від учнів та їх батьків! Перемоги нам та світлого майбутнього!

Благодійний концерт  напередодні Дня працівників освітиБлагодійний концерт  напередодні Дня працівників освіти Благодійний концерт  напередодні Дня працівників освіти Благодійний концерт  напередодні Дня працівників освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень