Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Надання одноразової матеріальної допомоги особам, які досягли 80 - річного віку, з числа внутрішньо переміщених осіб

Дата: 19.09.2023 15:05
Кількість переглядів: 89

Надання одноразової матеріальної допомоги особам, які досягли 80 - річного віку, з числа внутрішньо переміщених осіб

Розпорядженням начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації від 05 вересня 2023 року № 980-р затверджено Порядок надання одноразової матеріальної допомоги особам, які досягли 80- річного віку, з числа внутрішньо переміщених осіб.

Одержувачами одноразової допомоги є особи, які досягли 80- річного віку, з числа внутрішньо переміщених осіб, які фактично проживають на території Кіровоградської області, відповідно до довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи. Розмір одноразової матеріальної допомоги особам складає 3000 гривень.

Для отримання одноразової матеріальної допомоги особа, або її законний представник, подає до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення районної військової адміністрації, виконавчого органу сільської, селищної, міської ради письмову заяву в довільній формі.

До заяви додаються такі документи:

копія документа, що посвідчує особу громадянина України, копія реєстраційного номера облікової картки платника податків, копії довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, довідка з державного банку із зазначенням номеру відкритого банківського рахунка (за стандартом IBAN).

Під час подання копій документів, особи надають їх оригінали для огляду.

За консультаціями та роз’ясненнями звертатися у відділ праці та соціального захисту Онуфріївської селищної ради за адресою: вул. 40 років Перемоги, 37, каб. №4 або за телефоном гарячої лінії - 0678486469.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень