Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Надання послуг з реабілітації в КП "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради особам з інвалідністю внаслідок війни та військовослужбовцям, звільнених з військової служби під час воєнного стану за станом здоров’я

Дата: 18.09.2023 09:53
Кількість переглядів: 60

Надання послуг з реабілітації

Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 20 липня 2023 року № 821-р затверджено Порядок відшкодування вартості наданих послуг з реабілітації осіб з інвалідністю внаслідок війни та військовослужбовцям, звільнених з військової служби під час воєнного стану за станом здоров’я – на підставі висновку (постанови) військово - лікарської комісії про непридатність до військової служби з виключенням з військового обліку, в комунальному підприємстві "Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради.

Одержувачами послуг з реабілітації є:

1) особи з інвалідністю внаслідок війни, відповідно до пунктів 11-14,16 частини другої статті 7 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту";

2) військовослужбовці, звільнені з військової служби під час воєнного стану за станом здоров’я – на підставі висновку (постанови)  військово - лікарської комісії про непридатність до військової служби з виключенням з військового обліку (згідно з списками наданими  територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки).

Для отримання послуг з реабілітації особи даних категорії особисто подають до управління соціального захисту населення районних військових адміністрацій, виконавчих органів міських рад письмову заяву у довільній формі.

До заяви подаються такі документи:

копію документа, що посвідчує особу громадянина України, копію витягу з Єдиного державного реєстру щодо реєстрації місця проживання, копію реєстраційного номера облікової картки платника податків, копію  висновку медико - соціальної експертної комісії про встановлення інвалідності (для осіб з інвалідністю), копію посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни (у разі наявності), копію довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (для осіб, які є внутрішньо переміщеними особами), копію документа, що підтверджує безпосередню участь в АТО/ООС, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів, у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки  населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, копію військового квитка.

Під час подання копій документів, особи надають їх оригінали для огляду.

За консультаціями та роз’ясненнями звертатися у відділ з питань призначення та виплати державних соціальних допомог управління соціального захисту населення Олександрійської райдержадміністрації за адресою: селище Онуфріївка, вул. 40 років Перемоги 37, каб. №6, тел. 0976473250.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень