Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

17 вересня Україна відзначає день усиновлення

Дата: 17.09.2023 12:00
Кількість переглядів: 50

17 вересня Україна відзначає день усиновлення

Це свято є прикладом люблячої та міцної сім’ї, взірцем невичерпної життєвої мудрості, щирості, душевності, людяності, милосердя, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї України і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

Напередодні службою у справах дітей селищної ради, поліцейським офіцером громади, страшим інспектором ювенальної превенції відвідано дитячі будинки сімейного типу Онуфріївської громади та вручені відзнаки від керівництва району матерям-вихователям за вагомий внесок в розвиток сімейних форм виховання, за щоденну багаторічну працю, терпіння, відповідальність, чуйність, за небайдуже ставлення до дитячих доль .

Сьогодні в нашій громаді зростають 24 усиновлені дитини. Зберігаючи таємницю усиновлення, ми не можемо назвати прізвища цих людей, але з впевненістю можемо сказати, що завдяки їх любові, гуманності і милосердю діти знайшли маму та тата, щасливу родину, сімейний затишок.

На обліку в службі у справах дітей Онуфріївської селищної ради перебуває 89 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З них 53 дитини перебуває під опікою (піклуванням), 15 дітей – у дитячих будинках сімейного типу та 21 у прийомних сім’ях. На місцевому обліку з усиновлення перебуває 36 дітей.

Висловлюємо слова подяки кожній родині, яка відкрила двері своєї домівки для сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. Це прояв милосердя і любові до дітей.

Шануйте один одного, будьте чуйними і творіть добро!

Ми пишаємося вами!

ФотоФото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень