Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

«Осінній ярмарок»

Дата: 15.09.2023 13:04
Кількість переглядів: 123

Осінній ярмаро

Осінь – прекрасна золота пора року. Вона збирає щедрі врожаї достиглих овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини.Тому доброю традицією стало проведення кожного року в територіальному центрі (надання соціальних послуг) Онуфріївської селищної ради Свята осені та врожаю за участю студентів Університету ІІІ віку та працівників установи. Свято для літніх людей – це справжнє море радості, гарних емоцій та необмеженого задоволення, а ще - можливість поспілкуватися в колі друзів, знайомих та підтримати один одного.

Цьогоріч захід, під назвою «Осінній ярмарок», відбувся 13 вересня у затишному куточку нашого парку. На захід завітав селищний голова Віталій Береза, який висловив слова вдячності літнім людям за їхню невтомну працю, за участь у житті громади та за допомогу нашим героїчним воїнам - землякам. У цей нелегкий для України час вони захищають нас та дають можливість спокійно спати та проводити заходи у громаді.

«Осінній ярмарок» - чого там тільки не було! І незвичайної форми гарбузи, і соковиті кавуни та дині, і великі кетяги різних сортів винограду, і яблука, які переливалися відтінками зеленого, червоного, жовтого кольорів та ще багато всього цікавого. Всі овочі та фрукти, вирощені працьовитими та невтомними руками наших підопічних, які з великим ентузіазмом та задоволенням принесли свій урожай на ярмарок. Кожна господиня красномовно і весело вихваляла свій товар та зазивала покупців його придбати.

Та яке ж свято без господині – осені? Чарівна осінь (Ніколоянс Л.А.) зачарувала всіх присутніх своєю розповіддю про красу та багатства осені, щиро дякувала слухачам Університету за щедрі дари, за їх нелегку працю та запросила всіх присутніх до українських танців, виконання народних пісень, участі в конкурсах.

Не обійшлося і без театралізованих дійств. Велике задоволення у присутніх викликала театралізована сценка «Два куми» у виконанні Матюхи М.М. та Харченка В.В., а веселого настрою задали розкішні циганки (Цапурда В.І. та Думанська А.Ю.). Весело пройшли конкурси «Кавуновий переполох» та «Перекоти кавун», під час яких підопічні змагалися в спритності та кмітливості.

А по завершенню «Осіннього ярмарку» слухачі Університету мали змогу посмакувати смачним шашликом, картопелькою «по селянськи» та запеченими овочами, які приготували наші господині Балакало В.Г., Слюсаренко Т.І., Рудченко О.А. та працівники територіального центру.

Захід пройшов яскраво і незабутньо з вірою в ПЕРЕМОГУ та мирне небо над головою. Дякуємо ЗСУ за можливість жити та проводити такі заходи!

Осінній ярмароОсінній ярмароОсінній ярмароОсінній ярмароОсінній ярмаро


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень