Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

В Онуфріївці встановлено фігури для більш безпечного руху дітей по пішохідним переходам

Дата: 13.09.2023 16:03
Кількість переглядів: 54

В Онуфріївці встановлено фігури для більш безпечного руху дітей по пішохідним переходам

Сьогодні біля пішохідних переходів поруч з Онуфріївським ліцеєм було встановлено яскраві манекени зі світловідбиваючим покриттям, які попереджатимуть водіїв, що на цій частині дороги йдуть діти.

Це стало можливим завдяки учням Онуфріївського ліцею, членів ВГДР «Школа безпеки»: Балабусі Андрію, Кодак Анастасії, Носовій Ірині, Чепак Станіславі, які прийняли участь у програмі Upshift. Важливо, що UPSHIFT не працює з готовими рішеннями, адже вся програма побудована таким чином, щоб молоді люди навчились крок за кроком проходити шлях від “ми бачимо проблему” до “у нас є рішення”, при цьому велика увага приділяється креативності та пошуку нестандартних рішень.

Команда наших учнів проходила навчання у місті Кропивницькому. Під час якої молодь презентувала свою власну ідею та отримала змогу залучити фінасування на ії втілення. Ними було проведено опитування серед населення, дітей, водіїв та працівників освіти щодо необхідності та безпечності встановлення даних манекенів, яке дало позитивний результат. Тепер маємо більш безпечний рух дітей до школи та зі школи.

Дякуємо учням за активну участь у житті громади.

В Онуфріївці встановлено фігури для більш безпечного руху дітей по пішохідним переходамВ Онуфріївці встановлено фігури для більш безпечного руху дітей по пішохідним переходамВ Онуфріївці встановлено фігури для більш безпечного руху дітей по пішохідним переходамВ Онуфріївці встановлено фігури для більш безпечного руху дітей по пішохідним переходам


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень