Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2023 11:14
Кількість переглядів: 44

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України

Саме 29 серпня обрано не випадково, бо це один з найтрагічніших епізодів російсько-української війни до повномасштабного вторгнення. В цей день у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових та загинула найбільша кількість українських воїнів. Ті трагічні події російсько-української війни розгорталися на сході України, саме на полях соняхів, які вже дозрівали. І саме під цими соняхами сотні захисників України в боротьбі з ворогом поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни.

Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну в лютому 2022 року остаточно зірвало маску з агресивного путінського режиму та відкрило нову сторінку героїзму, стійкості та, на жаль, втрат України в боротьбі за суверенітет і соборність.

Вічна пам'ять Героям, які віддали за наше життя найцінніше – своє життя! Низький уклін та співчуття родинам нашої громади, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер.

Герої живуть вічно!

Слава Україні!

Героям слава!

ФотоФотоФотоФотоФотоФотоФотоФотоФотоФото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень