Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

23 серпня – День Державного прапора України

Дата: 23.08.2023 08:35
Кількість переглядів: 62

День Державного прапора України

Сьогодні ми відзначаємо день одного з наших державних символів — прапору України, який несе в собі її історію. У двох смугах – яскравих синьому та жовтому кольорах цілі життя поколінь незламного українського народу. Саме прапор став символом незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменом наш народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність.

Підняття державного Прапору – це завжди зворушливий момент, який сповнює серця гордістю за рідну країну кожного українця. Тож нехай синьо-жовтий стяг розвивається на вітру, чітко позначаючи наші кордони! Нехай майбутні покоління цінують та оберігають наш гарний та величний символ, нехай він завжди нагадує про Батьківщину тим, хто вимушений бути наразі далеко від неї, нехай оберігає наших воїнів, які із синьо-жовтими смугами тяжко виборють нашу свободу.

Ми віримо, що наша єдність допоможе відновити мир на рідній землі і одного разу гордо піднятий український стяг замайорить у всіх куточках неньки-України!

Нехай добробут і злагода панують у домі кожного з вас. Завжди шануйте державні символи нашої країни. Бажаю життя яскравого і насиченого, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та багатим й родючим, жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині.

В серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творімо історію під знаменням рідного прапору. Адже в усьому світі синьо-жовтий колір стяга уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень