Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Футболісти перетнули екватор

Дата: 21.08.2023 13:56
Кількість переглядів: 42

Футболісти перетнули екватор

У суботу 19 серпня відбулось два поєдинки третього туру другого кола першості територіальної громади з футболу. У Камбурліївці місцевий «Темп» приймав футболістів деріївського «Граніту». Цей поєдинок перекреслив всі очікування пристрасних вболівальників «Темпу». Гості з придніпров’я перемогли господарів поля з рахунком 3:1. Лідер камбурліївської команди Микола Піщан при рахунку 0:0 не реалізував одинадцятиметровий штрафний удар. Деріївські ж футболісти під керівництвом досвідченого тренера Володимира Засікана вибрали вірну тактику на гру і заслужено перемогли господарів поля. У гостей відзначились Владислав Пивовар та двічі Станіслав Порошин. У господарів поля на останніх хвилинах гри відзначився Вадим Чорний. Потрібно зазначити, що камбурліївські футболісти напередодні грали у черговому турі першості міста Кременчука і це, звичайно, відбилось на якості їхньої гри. Важко грати у двох важливих турнірах одночасно.

Цей поєдинок обслуговувала бригада суддів з Олександрії.

У другій грі футболісти онуфріївського «Рубіну» на своєму полі приймали сусідів – команду павлиського «Колоса». Очікувалося, що ця принципова для обох команд гра буде цікавою для вболівальників.

Але господарі поля більше атакували, більше контролювали м’яч і, звичайно, створили біля воріт суперника достатньо гольових моментів, хоч павлишани і відкрили рахунок у грі першими. Це зробив Павло Самков. Але онуфріївські футболісти продовжували грати у «свою» гру і забили п’ять голів у ворота суперника. Приємно, що вперше відзначився юний футболіст «Рубіну», 15-ти річний Єгор Корнєв, який вийшов на заміну у другому таймі і забив красивий гол у ворота павлишан. Вітаємо цього перспективного футболіста з дебютним голом. В результаті – заслужена перемога онуфріївського «Рубіну» 5:1. Цей поєдинок добре відсудив суддя у полі Максим Курка.

Млинчанська «Нива» була вихідною. Футболісти цієї команди зберігають лідерство у першості.

Наступний, передостанній тур відбудеться у суботу, 26 серпня. У цей день зустрічаються: «Граніт» - «Нива» та «Колос» - «Темп». «Рубін» - вихідний.

Футболісти перетнули екватор


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень