Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

18 серпня відбулося закриття дитячого літнього клубу «Creative» Онуфріївської ТГ, який був організований в рамках українсько-швейцарського проєкту DECIDE Summer Club 2023 «Ми вдома – в Україні!»

Дата: 18.08.2023 15:58
Кількість переглядів: 58

18 серпня відбулося закриття дитячого літнього клубу «Creative» Онуфріївської ТГ

Кожен день у літньому клубі був цікавим, творчим та насиченим різними локаціями та активностями, які заряджали позитивом всіх учасників: веселі руханки, тематичні бесіди, спортивні розваги, пісенні вернісажі та вікторини, заняття з безпеки, психологічні заняття, квести, спільні зустрічі з представниками поліції та державної служби надзвичайних ситуацій.

Сьогодні діти займалися на локаціях «Рухливі ігри», «Творча майстерня», виконували вправу «Мрії здійснюються» та займалися на локації «Медіа-рефлексія». На згадку про відпочинок у клубі діти створили картину та залишили свої побажання і враження на яскравих стікерах.

На закритті хвилиною мовчання було вшановано усіх загиблих в російсько-українській війні.

Пісенним виконанням привітав усіх присутніх активний учасник клубу, учень Павлиського ліцею ім.В.О. Сухомлинського Владислав Черняк. На пам'ять про літній клуб діти отримали тематичні наліпки.

Відпочинок був яскравим, творчим, пізнавальним динамічним та веселим. Діти були у захваті від організованого дозвілля. Учасники літнього клубу «Creative» щиро дякують команді українсько-швейцарського проєкту DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні»! за надану можливість створення літнього клубу. Завдяки цьому, підростаюче покоління нашої громади мало змогу провести час не у віртуальному світі, а реально поспілкуватися, розважитися, розвантажитися, позайматися фізичними вправами на свіжому повітрі, повноцінно насолодившись яскравими днями канікул та набратись сил перед новим навчальним роком.

Дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення табору, а також діткам за їх активну участь!

18 серпня відбулося закриття дитячого літнього клубу «Creative» Онуфріївської ТГ18 серпня відбулося закриття дитячого літнього клубу «Creative» Онуфріївської ТГ18 серпня відбулося закриття дитячого літнього клубу «Creative» Онуфріївської ТГ18 серпня відбулося закриття дитячого літнього клубу «Creative» Онуфріївської ТГ18 серпня відбулося закриття дитячого літнього клубу «Creative» Онуфріївської ТГ18 серпня відбулося закриття дитячого літнього клубу «Creative» Онуфріївської ТГ18 серпня відбулося закриття дитячого літнього клубу «Creative» Онуфріївської ТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень