Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Кубок «Нескорених-2»

Дата: 02.08.2023 16:53
Кількість переглядів: 42

Кубок «Нескорених-2»

Сьогодні, 2 серпня, на селищному стадіоні в Онуфріївці відбувся щорічний дитячий турнір з футболу Кубок «Нескорених-2» серед дітей 2012 р.н. і молодші. Це перший турнір, у якому взяла участь саме така вікова категорія дітей.

У змаганнях взяло участь 5 команд: «Мрія» (Онуфріївка), «Темп» (Камбурліївка), «Граніт» (Деріївка), КДЮСШ (М. Світловодськ) та КДЮСШ (с. Кам’яні Потоки, Кременчуцький район).

Як завжди на церемонії відкриття турніру, юних футболістів привітав Онуфріївський селищний голова Віталій Береза, побажавши спортсменам перемоги.

Ігри проходили на футбольному майданчику розмірами 40х20 м у два тайми по 8 хвилин. У складі команд на полі по 5 гравців. Світловодська команда зараз грає у чемпіонаті області і після першого кола займає перше місце. Тож вони і були фаворитами цього турніру. Цю команду тренує відомий вже тренер Микола Якимець. Команду з Кам’яних Поток привіз директор та тренер місцевої КДЮСШ Ян Білоус. Онуфріївська селищна рада, КЗ «Онуфріївський селищний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх» постійно підтримують зв’язки з ними і провели вже не один дитячий футбольний турнір. А це справа хороша, діти задоволені. Під час проведення подібних змагань вони мають нагоду підвищувати свою майстерність.

Як і в кожному футбольному турнірі перемагає сильніший. Сьогодні перемогу здобули юні футболісти зі Світловодська. Тож бажаємо їм стати переможцями і в обласній першості. Другими були футболісти з Кам’яних Поток. Третє місце зайняли юні футболісти з Камбурліївки. Далі розташувались «Граніт» (Деріївка) та онуфріївська «Мрія». До речі в очному поєдинку у групі футболісти «Темпу» та «Граніту» зіграли між собою внічию 2:2, а у грі між командами «Граніт»-«Мрія» перемогу святкували деріївці з рахунком 3:2. Серед наших юних футболістів потрібно відмітити гарну гру Івана Смірнова, Олесандра Крутька, Назара Павлюка та інших з Камбурліївки, Матвія Шульгу, Дениса Забігая, Максима Потіцького з Деріївки, Володимира Гаврилова, Максима Попеску, Кирила Левченка з Онуфріївки.

У церемонії нагородження взяли участь Онуфріївський селищний голова Віталій Береза, заступник Онуфріївського селищного голови, депутат обласної ради Валентина Здебська, директор КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Голобородько та головний суддя змагань Володимир Засікан. Команда-переможець отримала перехідний кубок, грамоту, медалі та грошову премію. Команди, що зайняли друге та третє місця отримали грамоти, медалі та грошові премії, а команди що посіли четверте та п’яте місця отримали подяки за активну участь у турнірі.

По завершенні дитячого футбольного турніру всіх учасників організатори змагань пригостили щойно приготованою дуже смачною піццею, морозивом та солодкими прохолодними напоями. Діти та тренери команд дякували за гарну організацію в Онуфріївці дитячого футбольного турніру. Щира подяка також спонсору цього турніру ФГ «Агролан» та Онуфріївському селищному голові Віталію Березі за потужну підтримку дитячого футболу на території громади.

Наступні змагання з футболу серед дітей відбудуться у Павлиші та Камбурліївці. Тож, до нових зустрічей на футбольних майданчиках.

Кубок «Нескорених-2»Кубок «Нескорених-2»Кубок «Нескорених-2»Кубок «Нескорених-2»Кубок «Нескорених-2»Кубок «Нескорених-2»Кубок «Нескорених-2»Кубок «Нескорених-2»Кубок «Нескорених-2»Кубок «Нескорених-2»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень