Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Літній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні» продовжує свою роботу

Дата: 26.07.2023 16:08
Кількість переглядів: 37

Літній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні» продовжує свою роботу

Сьогодні Онуфріївський селищний голова Віталій Береза завітав до Онуфріївського ліцею, де розташований дитячий Літній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 на базі комунального закладу «Онуфріївський центр дитячої та юнацької творчості». Поспілкувався з дітьми, також перевірив, як ведуться ремонтні роботи на території ліцею.

Малеча із задоволенням проводить час активно та з користю. Подібні проекти представляють особливу цінність у наш час, адже кілька років поспіль діти не мали можливості спілкуватися, вчитися та грати офлайн. Тому проводити канікули на свіжому повітрі разом із однолітками їм цікаво, весело та необхідно для їх розвитку і соціалізації.

Слід зазначити, що безпека є пріоритетом в умовах сьогодення. Тому під час повітряних тривог заняття з дітьми проводяться в укритті.

Літній клуб працюватиме до 18 серпня, у дві зміни. У одній зміні загалом налічується 130 дітей різних вікових категорій, від 6 до 17 років. Кожного дня передбачена різноманітна програма з активними іграми та пізнавальними заняттями, серед яких руханка, спортивні змагання, безпека життєдіяльності, та інші.

Літній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні» продовжує свою роботуЛітній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні» продовжує свою роботуЛітній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні» продовжує свою роботуЛітній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні» продовжує свою роботуЛітній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні» продовжує свою роботуЛітній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні» продовжує свою роботу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень