Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Благодійний футбольний поєдинок

Дата: 24.07.2023 16:28
Кількість переглядів: 52

Благодійний футбольний поєдинок

Відвідав благодійний товариський футбольний поєдинок на підтримку військовослужбовця, людини, відданній спорту, футболіста Павлиського «Колосу» – Євгена Дорчинця, між командами «Колос» (Павлиш)-«Зірка» (Костянтинівка), який відбувся у суботу, 22 липня, у Павлиші. Перед початком гри привітав футболістів обох команд, побажав гарної гри та скорішого настання Перемоги.

Потрібно зазначити, що «Зірка» (Костянтинівка) – це новостворена футбольна команда, опікується нею керівник фермерського господарства ФГ «Майське-СВ» Павло Самков, який є капітаном команди. Приємно, що на території громади з’явилася ще одна футбольна команда, її футболісти грали в щойно придбаній новій футбольній формі.

У цій грі павлиський «Колос», підсилений кількома гравцями млинчанської «Ниви» та Онуфріївського «Рубіну» основний час гри поступився гостям з рахунком 2:4. Потрібно зазначити, що у павлишан відзначився юний футболіст Максим Лук’янченко, який вийшов на заміну. За домовленістю футболісти обох команд після гри пробили по п’ять одинадцятиметрових штрафних ударів. У серії «пенальті» кращими були футболісти «Колосу» – 5:3.

На цій грі зібралася достатньо велика кількість глядачів подивитись цікавий поєдинок. Після поєдинку зібрані кошти у сумі 5353 гривень були передані присутньому на цьому поєдинку Євгену Дорчинцю, на лікування.

Благодійний футбольний поєдинок


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень