Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

В Онуфріївці розпочав роботу літній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні»

Дата: 24.07.2023 16:21
Кількість переглядів: 136

В Онуфріївці розпочав роботу літній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні»

Сьогодні, 24 липня, на території Онуфріївського ліцею на базі комунального закладу «Онуфріївський центр дитячої та юнацької творчості» відбулось відкриття дитячого літнього клубу «Creative» від проєкту DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні».

Захід відвідав Онуфріївський селищний голова Віталій Береза та побажав усім дітям гарного відпочинку та цікавих вражень. Очільник громади сподівається, що з 1 вересня навчальний рік у громаді розпочнеться офлайн. Начальник відділу освіту Онуфріївської селищної ради Наталія Кравченко побажала маленьким відвідувачам активно і весело провести час, отримати позитивні емоції.

Після відкриття клубу для всіх дітей відбулась загальна руханка, де відвідувачі трохи розім’ялись та перейшли до локацій, яких було чотири:

  1. «Знайомство»

  2. «Правила і закон»

  3. «Рухливі ігри»

  4. «Дії під час повітряної тривоги та вправи на зняття стресу»

Під час програми «Дії під час повітряної тривоги», спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі Бондаренком Сергієм Миколайовичем в укритті на території Онуфріївського ліцею було проведено лекцію-навчання «Що робити під час повітряної тривоги».

Ідею з організації літніх клубів для дітей в громадах з фокусом на інтеграцію дітей ВПО здійснено за підтримки Швейцарії в рамках впровадження Швейцарсько-українського проекту DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні»- «Децентралізація для розвитку демократичної освіти». Напередодні вчителі проходили навчання – курси тренінгів від Швейцарсько-українського проєкту DECIDE.

Робота літнього клубу триватиме до 18 серпня 2023 року. В програмі передбачено активні ігри, квести, спортивні змагання, конкурси, творчі зустрічі та інші цікаві заняття.

Тож запрошуємо усіх дітей Онуфріївської громади від 6 до 17 років, а також дітей ВПО, які проживають на території нашої громади, приєднатися до відвідування дитячого літнього клубу та весело і корисно провести канікули, отримуючи нові знайомства, знання та позитивні емоції.

Записатися можна у закладах освіти своєї місцевосці.

В Онуфріївці розпочав роботу літній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні»В Онуфріївці розпочав роботу літній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні»В Онуфріївці розпочав роботу літній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні»В Онуфріївці розпочав роботу літній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні»В Онуфріївці розпочав роботу літній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні»В Онуфріївці розпочав роботу літній клуб DECIDE Summer Clubs 2023 “Ми вдома -в Україні»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень