Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Кубок «Виклику -2»

Дата: 21.07.2023 08:05
Кількість переглядів: 36

Кубок «Виклику -2»

20 липня у Вишнівцях відбувся щорічний дитячий турнір з футболу Кубок «Виклику - 2» серед дітей 2009 р.н. і молодші. У змаганнях взяло участь 6 команд: «Темп» (Камбурліївка), «Мрія» (Онуфріївка), «Колос» (Павлиш), «Граніт» (Деріївка), «Оріон» (Вишнівці) та «Дніпро» (Кам’яні Потоки). У відповідності до регламенту змагань, команди були поділені на дві групи. До першої потрапили «Темп», «Оріон» та «Дніпро». До другої – «Граніт», «Колос» та «Мрія». Переможці груп зіграли у фіналі. Ті команди, які посіли другі місця у групах, розіграли між собою третє-четверте місце.

За підсумками змагань на шостому місті футболісти деріївського «Граніту», П’яте місце зайняли гості з Кам’яних Поток. У грі за третє-четверте місце грали юні футболісти павлиського «Колоса» та вишнівцівського «Оріону». В основний час гра завершилася нульовою нічиєю. У пробитті післяматчевих пенальті кращими були павлишани, які і посіли третє призове місце. У фіналі зустрілись футболісти онуфріївської «Мрії» та камбурліївського «Темпу». З мінімальним рахунком 1:0 перемогу здобули камбурліївці.

Отже, перехідний Кубок, дипломи та медалі за перше місце отримали камбурліївські футболісти. Друге місце, як і в минулому році зайняла онуфріївська «Мрія». Третє – павлишани. Призери теж отримали дипломи та медалі. Решта команд отримала подяки за активну участь у цьому турнірі, а місцеві юні футболісти отримали від КЗ «ОСЦ ФЗН «Спорт для всіх» футбольний м’яч для тренувань. Крім того місцеві організатори вручили їм і грошову премію.

Як і у минулому році, щорічний футбольний дитячий турнір у Вишнівцях було організовано на високому рівні. Велика заслуга у цьому фахівця зі спорту КЗ «Онуфріївський селищний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександра Гавриленка.

По закінченні турніру усіх футболістів частували солодощами, морозивом та солодким напоями. Про це потурбувались представники місцевого соціально-відповідального бізнесу.

Кубок «Виклику -2»Кубок «Виклику -2»Кубок «Виклику -2»Кубок «Виклику -2»Кубок «Виклику -2»Кубок «Виклику -2»Кубок «Виклику -2»Кубок «Виклику -2»Кубок «Виклику -2»Кубок «Виклику -2»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень