Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Онуфріївська громада отримала новий автомобіль швидкої допомоги

Дата: 20.07.2023 08:47
Кількість переглядів: 73

Онуфріївська громада отримала новий автомобіль швидкої допомоги

19 липня біля адмінбудівлі Онуфріївської селищної ради відбулась презентація нового автомобілю екстреної швидкої медичної допомоги для обслуговування населення Онуфріївської громади. Автомобіль марки Citroen було надано «КНП Центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградскій області Кіровоградської обласної ради» - генеральний директор Ярошенко Олександр Іванович.

Олександр Іванович особисто представив присутнім автомобіль екстреної швидкої допомоги та зазначив, що Онуфріївська громада перша в області отримала новий автомобіль швидкої допомоги, наголосивши, що основна місія медицини – це збереження здоров’я населення. Щоб надавати якісну допомогу населенню, необхідна тісна та плідна співпраця медичних установ із владою. І завдяки злагодженій командній роботі ця місія реалізовується. Також Олександр Іванович сказав, що він пишається медичними працівниками Онуфріївської громади і подякував їм за високий професіоналізм і терпіння в роботі.

Під час презентації була продемонстрована реанімація умовно-постраждалого у ДТП. Сучасний автомобіль обладнано системами подачі кисню, апаратами штучної вентиляції легень, дифібриляторами, електрокардіографами, капнографами, засобами для транспортування пацієнтів і усім необхідним для реанімаційних заходів будь-якої складності.

Вартість автомобілю складає 2 500 000 гривень.

Онуфріївський селищний голова Віталій Береза подякував Олександру Івановичу за постійну тісну співпрацю.

Завдяки отриманому новому сучасному автомобілю, жителі Онуфріївської громади тепер можуть розраховувати на більш комфортні умови перевезення в авто швидкої при потребі в екстреній допомозі, а наші медики зможуть надавати більш сучасну та якісну медичну допомогу під час транспортування пацієнтів до медичного закладу. Адже першочергова задача медиків екстреної допомоги – усіма можливими засобами врятувати життя.

Онуфріївська громада отримала новий автомобіль швидкої допомогиОнуфріївська громада отримала новий автомобіль швидкої допомогиОнуфріївська громада отримала новий автомобіль швидкої допомогиОнуфріївська громада отримала новий автомобіль швидкої допомогиОнуфріївська громада отримала новий автомобіль швидкої допомоги


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень