Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

15 липня – День українських миротворців

Дата: 16.07.2023 10:45
Кількість переглядів: 50

15 липня – День українських миротворців

Від 1992 року українські миротворці входять до міжнародних місій з підтримання безпеки та миру. Головна мета цього дня – вшанувати мужність та доблесть учасників миротворчих операцій ОБСЄ, ООН, НАТО та зберегти пам'ять тих героїв-миротворців, які загинули, виконуючи свій обов'язок.

Прийміть вітання із Днем українських миротворців. Миротворча діяльність є вкрай важливою умовою збереження миру та стабільності на нашій планеті. Беручи участь у миротворчій діяльності в усьому світі, українські миротворчі підрозділи стали невід'ємною складовою миротворчих сил ООН. Тож бажаємо вам міцного здоров'я, успішного виконання миротворчих місій та щасливого майбутнього.

Ми віддаємо шану всім, хто несе таку нелегку, проте дуже важливу службу по всьому світу, виконуючи благородну місію, захищаючи життя людей. Схиляємо голови перед героями, які віддали своє життя під час миротворчих операцій. Висловлюємо слова безмежної вдячності, вам, українські миротворці, за відвагу, героїзм й неоціненний вклад у забезпечення миру та безпеки у світі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень