Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Мінсоцполітики долучилося до розробки відеоролику з протидії торгівлі людьми

Дата: 13.07.2023 16:05
Кількість переглядів: 66

У зв’язку із запровадженням воєнного стану в Україні більшість громадян України, переважно жінки з дітьми, вимушені були покинути територію України у пошуках прихистку, роботи, захисту на території інших держав тощо.

Більшість громадян України, які виїхали за кордон, погоджуються на сумнівні пропозиції роботодавців не розуміючи, що можуть потрапити у ситуацію торгівлі людьми, оскільки вимушені шукати кращої долі та утримувати своїх дітей.

У зв’язку з цим Мінсоцполітики у співпраці з проектом „Супровід урядових реформ в України” (SURGe), що реалізується за фінансової підтримки Уряду Канади компанією Alinea International Ltd., розроблено відеоролик „Торгівля людьми: пильнуй, помічай, реагуй”, який має на меті привернути увагу громадян України до існуючої проблеми торгівлі людьми, основних її ознак,  методів реагування та отримання допомоги у разі потрапляння у таку ситуацію.

Крім того ролик містить інформацію щодо гарячих ліній, куди особа може звернутися за допомогою, та сайту (www.safewoman.com.ua ), на якому розміщена інформація, зокрема про захист прав постраждалих осіб.

 

Джерело: Міністерство соціальної політики України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень