Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

«Нива» – одноосібний лідер

Дата: 12.07.2023 14:13
Кількість переглядів: 52

«Нива» – одноосібний лідер

8 липня завершилося перше коло чемпіонату територіальної громади з футболу. У Павлиші «Колос» приймав лідера турніру – млинчанську «Ниву» і зазнав поразки з рахунком – 3:6. Друга гра відбулась в Онуфріївці, де «Рубін» приймав «Темп» з Камбурліївки. Ця гра завершилася внічию – 0:0.

11 липня відбулось засідання асоціації футболу Онуфріївської територіальної громади. На засіданні було розглянуто кілька питань. Зокрема, були внесені часткові зміни до Регламенту змагань щодо участі місцевих футболістів в іграх. Також було розглянуте зауваження представників команди «Темп» за участь кількох назаявлених гравців вкоманді «Рубін» у матчі «Рубін» - «Темп». Було прийняте рішення зарахувати футболістам «Рубіну» у цій грі технічну поразку з рахунком 0:3.

Члени асоціації футболу розглянули також протест представників команди «Колос» (Павлиш) за участь гравця камбурліївського «Темпу» у матчі четвертого туру «Темп» - «Колос», якого немає у заявці на чемпіонат. Було прийняте рішення зарахувати команді «Темп» технічну поразку у цьому поєдинку 0:3. Нагадаємо, що цей матч завершився перемогою «Темпу» 3:1.

На засіданні асоціації футболу Онуфріївської територіальної громади був присутній та виступив голова Олександрійської районної асоціації футболу Ігор Костиря.

Друге коло чемпіонату розпочнеться 29 липня.

Турнірна таблиця


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень