Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Орденом "За Мужність" ІІІ ступеню нагороджено Довгопола Богдана Анатолійовича, жителя селища Онуфріївка

Дата: 10.07.2023 17:04
Кількість переглядів: 95

Довгопол Богдан Анатолійович

Указом Президента України № 361/2023 від 30 червня 2023року за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом "За Мужність" ІІІ ступеню, було нагороджено Довгопола Богдана Анатолійовича, жителя селища Онуфріївка.

Наші воїни найкращі!

У кожного з нас сьогодні є рідні або знайомі, які боронять нашу країну і ми пишаємося військовими нашої громади та дякуємо кожному за наш спокій в тилу. Приємно, коли наші земляки удостоюються високими військовими нагородами.

Захищати нашу землю від російських загарбників Богдан Анатолійович пішов добровольцем у 2014 році. Проходив службу у складі 95-ої окремої десантно-штурмової бригади, виконуючи бойові завдання на Донеччині та Луганщині. У боях завжди проявляв мужність та стійкість. Під час виконання бойових завдань був неодноразово поранений, але все одно повертався до захисту рідної країни.

Після повномасштабного вторгнення Богдан, не задумуючись, знову йде захищати Батьківщину і вже 08 березня 2022 року мобілізований до Збройних Сил України. Проходить службу в 9-му окремому стрілецькому батальйоні, обороняючи кордони на сході нашої країни. 22 березня 2023 року отримав тяжке поранення під час безпосередньої участі у бойових діях, виконуючи бойове завдання з недопущення оточення збройними формуваннями російської федерації міста Бахмут Донецької області.

На даний час Богдан Антолійович проходить реабілітацію в лікарні. Тож ще раз вітаємо Богдана з високою бойовою нагородою. Висловлюємо велику вдячність за захист нашої країни, бажаємо йому якнайшвидшого одужання та здійснення мрій. А найзаповітніша мрія Богдана, щоб його син Владислав жив у вільній, мирній та незалежній Україні!

Орденом "За Мужність" ІІІ ступеню


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень