Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Відбувся II тур територіальної громади з футболу

Дата: 19.06.2023 17:14
Кількість переглядів: 39

Фото футбол

У суботу, 17 червня, відбувся другий тур територіальної громади з футболу. В Онуфріївці місцевий «Рубін» приймав деріївський «Граніт». Це приблизно рівні за силою дві команди. Але на результат гри вплинуло видалення гравця «Рубіну» при рахунку 0:0 ще у першому таймі. Залишившись у десятьох, господарі не змогли протистояти гостям і пропустили у свої ворота чотири м’ячі, не забивши у відповідь жодного. Отже – 4:0 на користь футболістів «Граніту». Цей матч обслуговувала бригада суддів з Олександрії. Футбольний поєдинок відвідав Онуфріївський селищний голова Віталій Береза.

У другій парі у Камбурліївці між собою грали «Темп» та «Нива» з Млинка. Гра вийшла дуже цікавою. Рівень гравців цих команд вищий за команди щойно вище згадані. Більше повезло у цій грі млинчанам. Потрібно зазначити, що у першому таймі господарі не використали кілька реальних можливостей для взяття воріт суперника, а у другому таймі – не реалізували ще й пенальті при рахунку 1:1. У той же час гості забили два справедливо призначених арбітром матчу з Олександрії одинадцятиметрових штрафних ударів. В результаті млинчанська «Нива» перемогла господарів з рахунком 3:1 і разом з деріївськими футболістами очолила турнірну таблицю. І «Граніт», і «Нива» набрали після двох турів по 6 очок. Але у футболістів з Деріївки краща різниця забитих і пропущених м’ячів. Тож вони і очолюють на сьогодні турнірну таблицю. Онуфріївський «Рубін», павлиський «Колос» та «Темп» з Камбурліївки ще не набрали жодного очка. Павлиський «Колос» був вихідним.

У третьому турі 24 червня між собою зустрічаються: «Граніт» - «Темп». Ця гра попередньо повинна відбутись у Вишнівцях. Друга гра відбудеться у Павлиші. Там «Колос» прийматиме «Рубін». Млинчанська «Нива» вихідна.

Фото футболФото футболФото футбол


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень