Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Чи може роботодавець отримати компенсацію витрат на оплату праці внутрішньо переміщених осіб, які отримали довідку про такий статус після працевлаштування?

Дата: 19.06.2023 09:14
Кількість переглядів: 40

Чи може роботодавець отримати компенсацію витрат на оплату праці внутрішньо переміщених осіб, які отримали довідку про такий статус після працевлаштування?

Так, може.

Нагадаємо, що питання надання компенсації регулюються Порядком надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331 (із змінами).

Постановою Кабінету Міністрів України від 06 червня 2023 року № 568, що набрала чинності 09 червня 2023 року, внесено зміни до вказаного Порядку. Серед іншого визначено, що право на компенсацію у роботодавця виникає також щодо тих працівників, які отримали довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи після працевлаштування.

Ознайомитись з інформацією щодо застосування Порядку можна на вебсторінці Державного центру зайнятості http://surl.li/bthud

Ви роботодавець і у вас виникають інші питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/emipw Пишіть у Telegram https://t.me/dcz_kir


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень