Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Йдуть кращі з кращих, в розквіті сил, повні надій і планів… Нічим не заповнити ці втрати… Ніякими словами не втішити рідних і близьких…

Дата: 19.06.2023 09:10
Кількість переглядів: 179

На фото Гога Володимир Володимирович

Сьогодні минає рік з дня загибелі нашого захисника, мужнього, хороброго та відважного воїна, вірного сина України – Гоги Володимира Володимировича.

Ще у 2014 році, коли росія вторглась на східні території нашої держави, Володимир пішов захищати суверенітет та цілісність України. У 2016 році відбулась наступна ротація Володі в зону АТО.

А у перший же день повномасштабної війни Володимир без роздумів відправився в ТЦК та підписав контракт на службу. На початку червня з іншими військовослужбовцями з Онуфріївщини відправився на передову. Загинув Володимир Гога 19 червня 2022 року на Луганщині, на жаль пошуки тіла й досі тривають…

Він був сміливим, рішучим, впевненим, не вагаючись йшов у бій. Та до останньої хвилини свого життя захищав Україну. Побратими згадують про Володю: «Він був хоробрим бійцем, старався бути першим, намагався прикрити своїх товаришів».

Володимир дуже любив та поважав свою родину, батьків. Один виховував маленьку донечку, яка тепер залишилась без батьківської турботи і підтримки.

Навесні 2022 року, перед тим, як піти на війну, Володимир біля свого будинку висадив сад, назвавши його «Сад Перемоги». Він був впевнений, що Україна обов’язково переможе і розквітне, як його сад. І настала весна 2023 року і сад дійсно розцвів… Але Володимира вже немає… А у нього все життя ще мало бути попереду...

Дякуємо тобі, наш мужній воїне, схиляємо голови перед пам’яттю захисника. Низький уклін батькам за справжнього Героя України.

Герої не вмирають, вони покидають поле битви, щоб оберігати Україну з небес!

Вічна та світла пам'ять!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень