Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

Відповідно до плану роботи служби у справах дітей здійснено перевірку дитячого будинку змішаного типу для дітей дошкільного та шкільного віку «Жива Перлина»

Дата: 15.06.2023 17:53
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Начальником служби у справах дітей Олександрійської райдержадміністрації та начальником служби у справах дітей Онуфріївської селищної ради відповідно до плану роботи служби у справах дітей, 14 червня 2023 року здійснено перевірку дитячого будинку змішаного типу для дітей дошкільного та шкільного віку «Жива Перлина» (селище Онуфріївка). На даний час в дитячому будинку проживає 25 дітей. Це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти з сімей, які потрапили в складні життєві обставини.

Перевірено дотримання законодавства у захисті житлових та майнових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сплати аліментів батьками на утримання дітей, причини влаштування та терміни перебування дітей в закладі, перевірку виховної роботи закладу та стан утримання та виховання дітей в закладі.

Адміністрацією дитячого будинку проводиться відповідна робота разом зі службою у справах дітей райдержадміністрації та селищної ради щодо передачі дітей до сімейних форм виховання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень