Онуфріївська громада

Кіровоградська область, Олександрійський район

23 травня в комунальному закладі "Онуфріївська школа мистецтв" Онуфріївської селищної ради відбувся звітний концерт учнів та викладачів

Дата: 24.05.2023 10:50
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Через коронавірус та повномасштабне вторгнення російських військ на територію України протягом трьох років звітні концерти не проводились. Але, попри все, цього року учні мали змогу порадувати слухачів грою на музичних інструментах та співом. В концерті приймали участь учні класу сольного співу - Богданова Даріна, Бородінова Софія, Довганенко Анастасія та Григоренко Наталія (викладач Богданова О.В., концертмейстер Пашкова О.В.), які емоційно та артистично передали характер своїх пісень. Вправну гру на трубі продемонстрували Мороз Владислав, Чопко Кирил, Зеленський Володимир, Даниленко Максим та Єрмаков Іван (викладач Тронько В.В., концертмейстер Троянська С.І.).

Злагоджену ансамблеву гру показали домристи - Отченко Еріка, Бородінова Софія та Скапа Анастасія (викладач Ткаченко В.М.). Слухачі почули вправну гру на гітарі та баяні учнів - Єрмакової Марії, Григоренко Наталії, Скали Андрія, Зеленського Олександра, Сауся Арсенія та Антонішена Дмитра (викладачі Ткаченко В.І. та Троянський І.Г.). Приємне враження на глядачів справили виступи учнів класу естрадних інструментів - Литвиненко Софії, Бондаренка Владислава та Скляренко Єлизавети (викладач Головін О.А.). Витонченими та емоційними були виступи учнів класу фортепіано - Трепачової Дар'ї, Скапи Анастасії, Григоренко Наталії, Короля Давида, Отченко Еріки та Лашко Лілії (викладачі Яременко Л.Т. та Троянська С.І.).

На заході були присутні селищний голова Віталій Береза, заступник селищного голови Валентина Здебська, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Світлана Балим, батьки та гості.

У своєму зверненні до присутніх Віталій Миколайович зазначив: «В цей складний час педагогічний колектив школи мистецтв проводить велику роботу по естетичному вихованню підростаючого покоління та розвитку культури в селищі. Діти - це майбутнє нашої громади і майбутнє всієї України. І школа не тільки надає знання і навички гри на музичних інструментах, вона виховує патріотів, справжніх українців і українок, культурних і освічених молодих людей».

В кінці заходу від голови громади Віталія Берези діти отримали солодке частування.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень